Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/public/sites/www.tovertent.nl/includes/functions/database.php on line 19

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/public/sites/www.tovertent.nl/includes/classes/seo.class.php on line 82
ToverTent.nl
Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bstand: /home/public/sites/www.tovertent.nl/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de permissies van de gebruiker goed in (CHMOD).

producten

   

nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
   

informatie

Kinderdagverblijven en Scholen

 

U vindt bij ons een ruim assortiment van klein tot groot speelgoed, voor kinderen van 0 tot ca. 14 jaar.

Tovertent.nl heeft vele artikelen die educatief en didactisch verantwoord zijn. Tevens spelen kwaliteit en levensduur voor ons een belangrijke rol in het opnemen van speelgoed in ons assortiment.

Kinderdagverblijven of scholen kunnen bij ons bestellen via de site of wij kunnen dit in onderling overleg doen, zodat we een plan op maat maken. Tevens kunnen wij u dan ook een passende prijs offreren.

Voor bestellingen boven de € 200 krijgt u van ons een factuur welke binnen 14 dagen moet worden betaald. Bij bestelling op de site dient U dan aan te geven dat U contant betaald. Wij sturen dan een factuur.

Bestellingen boven € 400 vragen wij een aanbetaling van 10%.

Bestellingen van scholen en kinderdagverblijven in het Westland en omstreken worden door Tovertent.nl  persoonlijk afgeleverd.

Indien u ons een e-mail stuurt of het contactformulier invult, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

 

 
Axion MediaTotal Internet Group