Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/public/sites/www.tovertent.nl/includes/functions/database.php on line 19

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/public/sites/www.tovertent.nl/includes/classes/seo.class.php on line 82
ToverTent.nl
Waarschuwing Waarschuwing: Ik kan het configuratie bstand: /home/public/sites/www.tovertent.nl/includes/configure.php beschrijven. Dit is een potentieel risico - Stel de permissies van de gebruiker goed in (CHMOD).

producten

   

nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
   

informatie

Disclaimer

 

Tovertent.nl neemt alle zorg in acht die redelijkerwijs van haar gevergd kan worden, om te verzekeren dat de informatie op deze site juist en up-to-date is. Fouten en verzuimen zijn echter niet uit te sluiten en de lezer dient niet zonder meer uit te gaan van de informatie. Deze website is afgestemd op de Nederlandse voorschriften. Op raadpleging van de website en iedere aanbieding, aanvaarding of overeenkomst zijn naast deze pagina de algemene voorwaarden en voorschriften van Nederlands recht van toepassing.

Tovertent.nl heeft geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker kan worden gebruikt en wijst iedere aansprakelijkheid af voor verlies aan inkomsten of contracten, of voor directe, of voor indirecte vervolgschade, van welke aard dan ook, voortvloeiend uit of in verband staand met het gebruik van dergelijke informatie.

Voor het overige wordt verwezen naar de Algemene Voorwaarden van Tovertent.nl die zijn opgenomen in deze website.

 
Axion MediaTotal Internet Group